Федерацію профспілкових організацій Чернігівської області визнано репрезентативною

Федерацію профспілкових організацій Чернігівської області визнано репрезентативною

Федерацію профспілкових організацій Чернігівської області визнано репрезентативноюКомісією відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) в Чернігівській області здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Федерації профспілкових організацій (ФПО) Чернігівської області на територіальному рівні.

На підставі поданих документів встановлено, що станом на 01 січня 2016 року до складу Федерації входять 32 профспілкові організації області із загальною чисельністю 140902 особи. Питома вага кількості членів профспілок у кількості зайнятого населення Чернігівської області складає 38,3%.

Федерацію профспілкових організацій Чернігівської області визнано репрезентативною12 грудня 2016 року голові Організації Ігорю Москаленко урочисто передано Свідоцтво №003-16/25-Т про відповідність Федерації профспілкових організацій Чернігівської області критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Документ було вручено начальником відділення НСПП в Чернігівській області Олександром Дєдіковим у присутності працівників апарату ФПО.

По закінченню офіційної частини була проведена робоча нарада. Були обговорені питання подальшої співпраці у врегулюванні чинників дестабілізації стану соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах області відповідно до укладеної Угоди про взаємодію в роботі.

Федерацію профспілкових організацій Чернігівської області визнано репрезентативною

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *