Навчально-методична рада визначилася з пріоритетами профспілкової освіти

Навчально-методична рада визначилася з пріоритетами профспілкової освіти

Навчально-методична рада визначилася з пріоритетами профспілкової освітиВ жовтні в системі профспілкового навчання Чернігівської області, як і по всій країні, розпочинається навчальний рік. Тож, що нового буде запроваджено в освітній процес? Які тематики семінарів зараз актуальні? Навчання яких категорій слухачів є пріоритетним? На ці та інші питання шукали відповіді члени Навчально-методичної ради при Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Якщо говорити тезисно, то основними темами розмови стали:

  • відкриття двох шкіл профспілкового активу в Городнянському та Чернігівському районах;
    проведення навчання для новообраних лідерів первинних та територіальних профспілкових організацій області;
  • активізація роботи та навчання членів Молодіжної ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області;
  • розробка навчальних семінарів: “Інтернет-сервіси, що полегшують роботу та життя” та “Сучасні підходи до культурно-масової роботи профспілок”;
  • очікуване відкриття сайту Федерації профспілкових організацій Чернігівської області та проведення навчання для керівників членських організацій з питань використання цього інформаційного ресурсу.

Навчально-методична рада визначилася з пріоритетами профспілкової освітиДиректор Навчально-методичного центру профспілок Ірина Дорожкіна презентувала новостворений структурний підрозділ НМЦ – Центр освіти дорослих “Перспектива” та підняла питання необхідності більш ефективного використання його можливостей профспілковими організаціями області, а також залучення до навчального процесу широких категорій профспілкового активу.

Окрім того, були обговорені і найближчі плани по проведенню спільних навчальних та медіа заходів разом з соціальними партнерами: круглі столи, фахові дискусії, семінари для сторін колдоговірного процесу, зустрічі з представниками органів державної влади.

Навчально-методична рада визначилася з пріоритетами профспілкової освіти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *