PC280625 - копия

Відбулася нарада щодо стану розслідування гострих професійних захворювань на COVID-19 на Чернігівщині

28 грудня за ініціативи голови Чернігівської обласної профспілки працівників охорони здоров’я України Павла Потапка та голови Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігоря Москаленка відбулася нарада щодо стану розслідування гострих професійних захворювань на COVID-19 на Чернігівщині.

В нараді взяли участь: Начальник Управління Держпраці у Чернігівській області М. П. Глущенко; начальник Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Чернігівській області В. П. Нашиванько; начальник Чернігівського обласного лабораторного центру                 М. П. Донець, керівники лікувальних закладів міста і області, а також відповідні голови профкомів.
Під час наради були визначені шляхи вирішення проблемних питань, які виникають в ході розслідувань. За результатом наради було підготовлено пропозиції та звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо внесення змін до Порядку №337 в частині визначення чіткого механізму проведення розслідувань (спеціальних розслідувань) гострих професійних захворювань інфекційного походження.PC280625 - копия PC280631

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *