IMG_0653 (2)

Відбулася конференція обласної профспілки житлово-комунального господарства

15 жовтня відбулася XXI звітно-виборна конференція Чернігівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.
У своїй доповіді очільник обласної організації профспілки Вячеслав Сальніков відзвітував про проведену роботу та окреслив основні проблемні питання галузі. Варто зазначити, що тема ЖКГ завжди була і залишається актуальною, тож питань для вирішення є чимало. Втім робота обласної профспілкової організації була визнана задовільною. Таким чином голову профспілки, Вячеслава Сальнікова, було рекомендовано до обрання на наступний термін – рішення було одностайно підтримано делегатами конференції.
У якості почесного гостя на захід був запрошений голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко. Привітавши учасників очільник профспілок області відзначив тісну взаємодію з обласною організацією профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України та зауважив, що завжди готовий допомагати членськім організаціям Федерації у вирішенні усіх проблемних питань.
IMG_0640 IMG_0653 IMG_0655 IMG_0659

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *