P9170583 - копия

Чернігівські профспілкові очільники зустрілися з заступником голови Чернігівської обласної ради

За ініціативи голови Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (ФПО) Ігоря Москаленка 17 вересня відбулася зустріч членів Президії ФПО з заступником голови Чернігівської обласної ради Арсеном Дідуром та депутатом обласної ради Сергієм Сергієнком.

Очільник профспілок нагадав присутнім про те, що 05 серпня рішенням Президії ФПО його кандидатура була погоджена кандидатом в депутати обласної ради від Аграрної партії України, яка в подальшому об’єдналася із політичною партією “За майбутнє”.

Таке свідоме рішення Президія Федерації профспілкових організацій Чернігівської області ухвалила спираючись на те, що депутати Чернігівської обласної ради Арсен Дідур та Сергій Сергієнко систематично допомагали профспілкам у відстоюванні законних прав та інтересів людей праці.

Профспілки розділяють програмні засади партії “За майбутнє” оскільки програма має соціальне спрямування і співпадає з профспілковою ідеологією.

Також на зустрічі керівники обласних галузевих профспілок поділилися своїми нагальними проблемами. Так обласні профспілкові організації працівників освіти і науки України та працівників охорони здоров’я України висловили глибоке занепокоєння та обурення заборгованістю із виплати заробітної плати в їх сферах. За результатами зустрічі Арсен Дідур та Сергій Сергієнко пообіцяли допомогти в розв’язанні заявлених проблем.

P9170583 - копия (2)
P9170579 - копия

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *