IMG-7834cea23ec8312ce79be1ca3824cc2d-V

В Києві пройшло чергове засідання Президії ФПУ

03 жовтня в м. Києві  за участю голови Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігоря Москаленка відбулося чергове засідання Президії ФПУ. На засіданні було розглянуто  ряд важливих питань, зокрема одним із них було питання  «Про стан роботи з молоддю у Федерації профспілок України, її членських організаціях».

Родзинкою засідання стало те, що вперше в історії  засідань Президії на нього було запрошено голову оновленої Молодіжної Ради ФПУ –  Володимира Вороха,  який доповів про діяльність Молодіжної ради за 6 місяців роботи. Окрім цього, за пропозицією голови ФПО Чернігівської області Ігоря Москаленко та окремих членів Президії ФПУ було прийнято рішення про розгляд на засіданні Ради ФПУ питання про включення Голови Молодіжної Ради ФПУ до складу Президії ФПУ.  На думку Ігоря Москаленка – молодь є майбутнім профспілок та має бути максимально представлена у виборних та керівних органах профспілок всіх рівнів.

Приємним є також  факт, що роботу Молодіжної ради ФПО Чернігівської області та її голови Віталія Копиша було відзначено, як таку, що проводиться на високому рівні, а Молодіжну раду ФПО в цілому – як одну із кращих.

IMG-7834cea23ec8312ce79be1ca3824cc2d-V

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *