Чергове засідання Президії ФПО на Чернігівщині: положення про молодіжну раду, підсумки виконання угод, затвердження бюджету

Чергове засідання Президії ФПО на Чернігівщині: положення про молодіжну раду, підсумки виконання угод, затвердження бюджету

Чергове засідання Президії ФПО на Чернігівщині: положення про молодіжну раду, підсумки виконання угод, затвердження бюджету26 лютого 2018 р. під головуванням очільника Федерації профспілкових організацій (далі – ФПО) Чернігівської області Ігоря Москаленка відбулося чергове засідання Президії ФПО.

На президії було розглянуто низку питань, першим з яких було питання про підсумки виконання Угоди, укладеної між ФПО, Головним управлінням Пенсійного фонду України в області та обласним об’єднанням організацій роботодавців за 2017 рік в частині додержання пенсійного забезпечення, в тому числі пільгового пенсійного забезпечення категорій працівників, визначених законодавством України.

На засіданні була присутня Марія Помилуйко, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, яка виступила з доповіддю і відповіла на численні питання присутніх членів Президії.

Спільне виконання Угоди сприяло поглибленню партнерських відносин між органами Пенсійного фонду, професійними спілками та роботодавцями. Постановою Президії ФПО прийнято рішення продовжити у 2018 році співпрацю між головним управлінням Пенсійного фонду України в області, Федерацією профспілкових організацій області та обласним об’єднанням організацій роботодавців за напрямами, визначеними спільною Угодою та здійснювати заходи по їх виконанню.

Чергове засідання Президії ФПО на Чернігівщині: положення про молодіжну раду, підсумки виконання угод, затвердження бюджетуНаступним, не менш важливим питанням Президії ФПО було питання про підсумки виконання норм та положень Територіальної угоди за 2017 рік про регулювання основних соціально-економічних принципів та трудових відносин на 2017-2020 роки. Аналіз стану виконання зобов’язань Угоди свідчить про те, що переважна більшість їх виконана або виконується в поточній роботі кожної структури. Не виконано Положення в частині погашення заборгованості із заробітної плати.

Також на Президії затверджено звіт щодо виконання бюджету ФПО за 2017 р. та погоджено проект бюджету на 2018 р., який буде затверджено на наступному засіданні Ради ФПО, що заплановано на 25 квітня 2018 р.

Для організації роботи Молодіжної ради затверджено положення про Молодіжну раду ФПО.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *