Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!Урочистості з цієї нагоди відбулися в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Привітати колектив з ювілеєм прийшли голова обласної ради Ігор Вдовенко, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко.

Вітаючи колектив «Чернігівгазу» зі святом, голова обласної ради Ігор Вдовенко зазначив, що високий рівень газифікації Чернігівщини – це результат нелегкої наполегливої роботи та професіоналізму висококваліфікованих фахівців.

– Вам ми завдячуємо теплом у наших оселях, від вашої злагодженої роботи залежить стабільність промисловості, енергетична безпека області і країни. Найщиріших слів поваги і вдячності заслуговують ветерани галузі. Саме завдяки їм вирішувалися важливі завдання в газовому секторі та відбулося становлення промисловості Чернігівщини, – зазначив голова обласної ради і висловив сподівання, що робота компанії й надалі буде спрямована на економічний розвиток, а ціни за послуги газопостачання будуть прийнятними для жителів Придесення.

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!Ігор Вдовенко побажав «ювілярам» мирного неба, оптимізму і наснаги та вручив почесні грамоти обласної ради слюсару аварійно-диспетчерської служби Носівської дільниці Миколі Сиктим та слюсару служби експлуатації систем газопостачання Прилуцького відділення Сергію Марушку.

Отримали працівники підприємства нагороди і від Федерації профспілкових організації Чернігівської області, які вручив та сказав вітальне слово Ігор Москаленко – голова обласного профоб’єднання.

Під час урочистостей присутні проглянули фільм про розвиток регіональної газової компанії, починаючи із 1956 року, коли у побуті чернігівців вперше з’явився газ. Спочатку у виробничо-експлуатаційній конторі «Чернігівгазу» було 9 працівників, а сьогодні в штаті товариства працює понад 2 тисячі фахівців. Нині товариство, що 60 років поспіль безперебійно подає «блакитне» паливо в оселі і на підприємства Чернігівщини, об’єднує в своєму складі представників 52-х професій, а ветеранська організація налічує майже 850 осіб. – Кожен з них заслуговує на вдячність і повагу, – зазначила голова правління Публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» Алла Ярова, вітаючи колег із ювілеєм.

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!Вшановуючи кращих фахівців акціонерного товариства у номінації «Легенда «Чернігівгазу», відзначено Олександру Савченко, яка має 40 років трудового стажу і є Заслуженим ветераном та нагороджена медаллю за доблесну працю. Разом з чоловіком Віталієм Савченком, вони започаткували династію газовиків і зараз на підприємстві працюють двоє їхніх синів. Чотири десятиліття свого життя присвятив «Чернігівгазу» диспетчер АДС Семенівської дільниці Олександр Петроченко, якого відзначено у номінації «Найдосвідченіший працівник».

Завершилася урочиста програма святковим концертом за участю солістки військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, народної артистки України Марини Гончаренко, академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди», клубу спортивного бального танцю «АЕЛІТА» та інших колективів.

За матеріалами сайту Чернігівської обласної ради

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!

Колектив ПАТ «Чернігівгаз» відзначає 60-річчя!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *