Більше 200 осіб відвідало семінар в м. Бахмач

Більше 200 осіб відвідало семінар в м. Бахмач

Більше 200 осіб відвідало семінар в м. Бахмач18 листопада 2015 року м. Бахмач Чернігівської області проведено семінар з питань укладення колективних договорів для сторін переговорного процесу, трудового законодавства, стратегії діяльності профспілок по захисту конституційних прав спілчан. Захід організували Федерація профспілкових організацій області, Центр освіти дорослих “Перспектива” НМЦ профспілок та Департамент соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації.

В роботі семінару взяли участь 203 представники, а саме – профспілкові лідери підприємств, установ та організацій міста і району, керівники, бухгалтери, працівники кадрових служб, економісти та інші.

Більше 200 осіб відвідало семінар в м. БахмачВідкриваючи захід, організатори наголосили, що соціальний захист працівників у значній мірі залежить від ефективності соціального діалогу, починаючи від найвищого на державному рівні до найнижчого – власника чи уповноваженого ним представника на підприємстві, в установі, організації.

По закінченню роботи семінару, викладачами були надані консультації, роз’яснення та рекомендації з питань застосування законодавства про працю, соціального страхування та фінансової діяльності профспілкових організацій.

Більше 200 осіб відвідало семінар в м. Бахмач

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *