Профспілки вимагають встановлення соціальної справедливості по відношенню до людини праці

Профспілки вимагають встановлення соціальної справедливості по відношенню до людини праці

Профспілки вимагають встановлення соціальної справедливості по відношенню до людини праці17 жовтня у Міжнародний день боротьби з бідністю в м. Києві пройшла Всеукраїнська акція протесту Федерації профспілок України. Майже 900 представників трудових колективів Чернігівщини солідарно долучилися до цього заходу. Делегацію очолив голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко.

Сформувавши колону, яка налічувала більше 15 тисяч працівників різних галузей та сфер економіки нашої Держави, профспілковці з прапорами та плакатами пройшли центральними вулицями столиці скандуючи основні вимоги до Уряду.

Профспілки вимагають встановлення соціальної справедливості по відношенню до людини праціБіля будівлі Кабінету Міністрів України відбувся мітинг, де учасники озвучили найболючіші проблеми працюючих громадян, а саме — повернення боргів по зарплатах, забезпечення гідними робочими місцями та зарплатами, державна підтримка стратегічних підприємств, належне фінансування медицини та освіти в Держбюджеті, припинення рейдерства профспілкового майна, тощо.

В ході проведення акції було сформовано ініціативну групу, яка вирушила на зустріч з Віце-прем’єр-міністром України Павлом Розенком, щоб передати вимоги протестуючих.

Делегація від Всеукраїнського профспілкового віче попередила урядовців про недопустимість зволікання з розглядом профспілкових вимог та ігнорування поданих пропозиції. В такому випадку профспілки залишають за собою право на проведення масових протестних акцій по всій країні, аж до всеукраїнського страйку.

Профспілки вимагають встановлення соціальної справедливості по відношенню до людини праці

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *