Профспілки Чернігівщини відкривають новий напрямок співпраці

Профспілки Чернігівщини відкривають новий напрямок співпраці

Профспілки Чернігівщини відкривають новий напрямок співпраці29 січня 2018 р. в Чернігові було підписано Угоду про співпрацю між Федерацією профспілкових організацій області та Чернігівськім регіональним відділенням асоціації міст.

Від імені організацій  свої підписи під документом поставили їх очільники: голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко та директор виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення асоціації міст Михайло Литвин.

Підписання Угоди сприятиме встановленню довгострокової співпраці між Сторонами в межах чинного законодавства України, поєднанню зусиль Сторін, а також взаємному обміну інформацією та участі у спільних практичних проектах та програмах на взаємовигідних умовах.

Профспілки Чернігівщини відкривають новий напрямок співпраціНайбільш пріоритетними напрямками співробітництва є: удосконалення правових засад функціонування Сторін, сприяння трудовому і соціально-економічному захисту прав та інтересів їх членів; налагодження взаємодії та співпраці членів Асоціації та Федерації із органами державної влади та місцевого самоврядування, у тому числі зарубіжних країн, діяльність яких впливає на організацію та розвиток Сторін та їх членів, а також взаємодія з органами державної влади та місцевого самоврядування, спільного представлення в цих органах інтересів Сторін та їх членів, внесення до них пропозицій щодо вирішення спільних завдань.

Голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко впевнений, що Угода буде запорукою розвитку соціального діалогу та захисту інтересів людини праці.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *