Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік28 вересня відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області. Головна мета цього заходу — визначити напрямки, за якими працюватиме система профспілкової освіти області в 2017-2018 навчальному році.

За результатами засідання був затверджений план роботи навчально-методичної ради, який охоплює проведення навчання профспілкового активу за категоріями, розробку нових тематик тренінгів та залучення викладачів, заходи з посилення інформаційної складової діяльності профспілок та ін.

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рікЧлени також Ради обговорили питання організації Всеукраїнського профспілкового Форуму “Кращі практики профспілкового навчання”, проведення якого співпаде з відзначенням 30-річчя з дня створення Чернігівського Навчально-методичного центру профспілок.

Окрім того, на засіданні Ради рекомендували до поширення в профорганізаціях досвід проведення Першого чернігівського літнього табору “Молодість. Активність. Профспілка”.

Важливою була інформація про плани проведення у 2018 р. на базі НМЦ профспілок навчання представників роботодавців та профспілок з питань охорони праці за кошти Фонду соціального страхування України.

Наприкінці засідання, яке провів Ігор Москаленко — голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, голова навчально-методичної ради були ухвалені відповідні рекомендації.

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік

Чернігів визначає пріоритети на новий навчальний рікЧернігів визначає пріоритети на новий навчальний рік

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *