Лідера профспілок Чернігівщини обрали головою громадської ради при облдержадміністрації

Лідера профспілок Чернігівщини обрали головою громадської ради при облдержадміністрації

Лідера профспілок Чернігівщини обрали головою громадської ради при облдержадміністрації22 березня близько чотирьох годин тривало перше засідання Громадської ради (ГР) при Чернігівській обласній державній адміністрації. Найбільше часу у громадських активістів зайняли організаційні питання: вибори головуючого на засіданні, затвердження порядку денного, послідовність розгляду питань.

На посаду голови ГР було висунуто дві кандидатури: Тамари Петрової з ГО «Громадський контроль Чернігова» та Ігоря Москаленка, голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області. Кожен з кандидатів представив своє бачення роботи дорадчо-консультативного органу, відповів на запитання колег.

У результаті голоси представників громадськості розподілилися таким чином: за Тамару Петрову — 26 голосів, за Ігоря Москаленка — 32 голоси. Один голос був проти всіх, один — утримався, один з мандатів визнано недійсним, ще один не брав участі у голосуванні. Всього ж до цього дорадчого органу входить 71 представник інституцій громадянського суспільства.

Лідера профспілок Чернігівщини обрали головою громадської ради при облдержадміністраціїОкрім того під час засідання Громадської ради були присутні близько двох десятків активістів, які брали участь в обговоренні та ставили питання кандидатам.

Отже, головою Громадської ради обрано Ігоря Москаленка. Під час засідання також затверджено бланк Громадської ради. До запропонованого його проекту було додано герб Чернігівської області та роки роботи ради цього скликання. Також створено робочу групу, яка розроблятиме нове Положення про Громадську раду при Чернігівській облдержадміністрації та регламент її роботи.

За інформацією сайту Чернігівської обласної державної адміністрації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *