Лідер профспілок Чернігівщини привітав з тріумфом юних кікбоксерів

Лідер профспілок Чернігівщини привітав з тріумфом юних кікбоксерів

Лідер профспілок Чернігівщини привітав з тріумфом юних кікбоксерівЗ 17 по 22 травня в німецькому місті Штутгарту проходив Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією ISKA. Україну представляли 15 спортсменів, серед яких троє наших талановитих земляків. Українська збірна блискуче проявила себе на цьому турнірі, здобувши двадцять дев’ять нагород, серед яких дев’ять – золотих. Із них шість належать чернігівцям.

25 травня відбулася прес-конференція, на якій усі діючі особи детально розповіли про деталі перемоги. Частина українського тріумфу безперечно належить і тренерському складу: заслуженим тренерам України Юрію Єрмілову та Андрію Кужельному, а також Роману Луданику, Олександру Храпатому та Володимиру Антонову, які разом з чемпіонами були присутні на прес-конференції.

З вітальними словами до переможців світової першості виступив Ігор Москаленко – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, президент Чернігівської обласної федерації кікбоксингу окремо відзначивши тренерську працю.

Лідер профспілок Чернігівщини привітав з тріумфом юних кікбоксерівКікбоксерів і наставників привітав грамотами голова Деснянської райради Володимир Грецький.

Декілька слів про кожного з тріумфаторів Штутгарту. Найдосвідченіший у команді – Сергій Шрам. Він і в АТО встиг взяти участь, і до чемпіонату підготувався. В активі Сергія одна золота медаль і дві срібні. Результат міг бути ще кращим, якби не упередженість суддів.

У Михайла Єрка в активі три золоті й одна срібна медаль. Світовий чемпіонат у Штутгарті – це останні змагання, де він змагався серед юніорів, днями хлопцю виповниться 18.

Виправдовує сподівання тренерів наймолодший кікбоксер Захар Ліхіна. Його результат – дві золоті та срібна медаль. Захар, попри свої 13 років, уже не вперше на чемпіонаті світу.

Лідер профспілок Чернігівщини привітав з тріумфом юних кікбоксерів

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *