Постанова президії Федерації профспілкових організацій Чернігівської області П-20-5 Про виконання постанови ФПУ «Про взаємодію ФПУ з новообраним складом Верховної Ради України та позицію ФПУ щодо участі у виборах до органів місцевої влади»

Про виконання постанови ФПУ
«Про взаємодію ФПУ з новообраним
складом Верховної Ради України та позицію
ФПУ щодо участі у виборах до органів місцевої влади»

Зважаючи на актуальність проблем, піднятих в постанові ФПУ «Про взаємодію ФПУ з новообраним складом Верховної Ради України та позицію ФПУ щодо участі у виборах до органів місцевої влади» від 23.12.2014 р. №П-36-4 та необхідність вжиття термінових заходів профспілковими організаціями всіх рівнів, спрямованих на захист соціальних інтересів членів профспілок, виникає гостра потреба більш консолідованих зусиль органів виконавчої та законодавчої влади, об’єднань профспілок, організацій роботодавців в цій роботі.

Подальший напрямок розвитку децентралізації влади, реформування місцевого самоврядування потребує перенесення центру захисту соціальних інтересів членів профспілок в значній мірі на місцевий рівень. А тому профспілкові організації всіх рівнів Постанова_П-20-5

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *